't Capproen biedt goede tegenstand tegen Ventura Sport

Actueel 513 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft zich beter weten te wapenen tegen Ventura Sport dan de 29-6 nederlaag in de heenwedstrijd in Strijen. De Hellevoeters verloren in De Eendraght met slechts 6-13 (5-7) tegen de titelkandidaat in de vierde klasse J.

'We hebben goed meegedaan', complimenteerde coach Roy Vermaat zijn team met de geboden tegenstand. 'We werden vorige keer weggespeeld door Ventura, maar we speelden nu met een plan, wilden niet afgaan. We stonden vooral verdedigend goed, hebben die lange mannen, die elke keer raak schoten het nu een stuk moeilijker gemaakt. Aanvallend hebben we wel wat kansjes laten liggen. Vooral in de eerste helft scoorden we gewoon mee, kwamen met 1-0 voor, kwamen terug van 1-2 naar 2-2 en van 2-5 tot 4-5. Na een ruststand van 5-7 scoorden wij na 21 minuten pas het zesde doelpunt, maar kwamen zij ook slechts vier keer tot scoren. Ventura bleek uiteindelijk een maatje te groot, maar we hebben ons niet weg laten spelen.' 't Capproen speelt zaterdag in Hoogvliet de staartwedstrijd tegen Nikantes.

't Capproen: Sanne Hogendoorn (1 keer), Dianne Kuiper (44. Amber Schoordijk), Jeroen Hogendoorn (1 keer, 43. Nik Stolk), Micheal Hartensveld (1 keer); Kevin Kremer (46. Freek Sjouw), Glenn Nieuwpoort (2 keer), Color van der Perk (21. Simone Stolk), Brittany de Kruif (1 keer).