Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Helius doet na zege weer helemaal mee

Actueel 437 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius zijn na de eclatante 24-15 (12-7) overwinning tegen ODIS 2 opgeklommen naar de tweede plaats in de ZW-ZH derde klasse Z.

'We hadden nog iets goed te maken', doelde coach Frank van Leeuwen op de 16-15 nederlaag in de heenwedstrijd. 'We zijn heel sterk begonnen, hebben als een blok verdedigd en aanvallend enkele keren een goede break gelopen. Bij 5-3 zijn we puntje voor puntje uitgelopen en hebben het bij 12-7 in de tweede helft goed uitgespeeld. ODIS speelde in de tweede helft offensiever, waaruit wij in de omschakeling met goede combinaties naar de cirkel zijn uitgelopen naar 24-15. We doen weer helemaal mee. Als we in de slotfase van de zaalcompetitie blijven winnen, dan kan het nog heel leuk worden', aldus Frank van Leeuwen.

Helius: Eva van Leeuwen; Danielle van der Meijden-Spoor (2 keer), Inge van Melick (3 keer), Petra Brink (4 keer), Esther Brink, Mila Went (2 keer), Kira Schreber, Lotte Nap (3 keer), Annemiek Schop-van der Kooi (4 keer), Sasha Luteijn (6 keer), Inge van der Graaf.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant