Afbeelding
Foto: stock

Extra activiteiten bij Historyland tijdens de voorjaarsvakantie

Actueel 399 keer gelezen

Hellevoetsluis – Nog een weekje naar school en dan is voorjaarsvakantie! Historyland pakt uit tijdens deze vakantie uit met extra workshops en zal alle dagen van de week geopend zijn.

Naast alle gebruikelijke leuke en leerzame dingen die er op Historyland te zien en beleven zijn, zal er ook op elke doordeweekse dag een workshop plaatsvinden. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen kinderen in de gehoorzaal speciale vriendschapsarmbandjes maken in hun favoriete kleuren. De workshop heeft een vrije inloop en start om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur. Naast een entreekaartje geldt er geen aanvullend tarief.

Op woensdag 27 februari organiseert beeldend kunstenares Joanna Smolarz haar tweede workshop: Stenen versieren. Op steen tekenen is leuk voor iedereen. Extra leuk is dat de steen mee naar huis mag, ideaal als aandenken of als cadeau voor een speciaal persoon. De eerste workshop van Joanna was een groot succes, waarbij de kinderen zichtbaar genoten van het creatief bezig zijn. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 5 jaar en bedragen 5 euro per kind. Aanmelden is verplicht gezien het maximaal aantal plekken van 20 kinderen, dit kan via workshop@historyland.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant