Afbeelding
Foto: Evelien Holleman
Ondernemer in Beeld

Ritel Hellevoetsluis al 1 jaar aan de Rijksstraatweg

Actueel 1.355 keer gelezen

Vorig jaar opende Ritel eind januari de deuren van de vestiging aan de Rijksstraatweg als tweede vestiging op Voorne Putten. Hellevoeter Antoine van de Poel opende in 2009 zijn eerste Ritel winkel in Spijkenisse. De groeimogelijkheden die Antoine voor de vestiging in Spijkenisse zag, ziet hij ook voor de winkel in Hellevoetsluis.

"Op dit moment pendel ik nog steeds veel heen en weer tussen de winkel in Spijkenisse en de winkel in Hellevoetsluis. Dus op de fiets naar mijn werk zit er nu nog niet in", vertelt de ondernemer lachend.

Van een spiksplinternieuwe IPhone tot refurbished
Ritel is verkooppunt van alle providers. Zo kunt u bij Ritel Hellevoetsluis terecht voor mobiele abonnementen van T-Mobile, Telfort, Tele2, KPN, Ben, Lebara, Youfone en Vodafone voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Belangrijk om te weten is dat het hierbij niet uit maakt waar u uw huidige abonnement heeft afgesloten! U kunt uw abonnement bij Ritel verlengen of overstappen naar een andere provider met behoud van nummer als u dat wil. Een tendens binnen die markt is dat er meer sim only abonnementen worden verkocht met daarbij de aanschaf van losse toestellen. U kunt voor losse toestellen van alle merken terecht; de nieuwste toestellen zijn ook op voorraad. De nieuwste modellen van IPhone, maar liefst drie het afgelopen jaar, doen het natuurlijk erg goed en ook kijken fans al reikhalzend uit naar de Samsung Galaxy S10 die binnen enkele weken uitkomt. Naast het assortiment telefoons kunt u ook terecht voor tablets van diverse merken én heel veel toffe accessoires voor uw smartphone.

Help! Er zit een barst in mijn scherm
"Wij kunnen reparaties van alle merken smartphones ter plekke uitvoeren. De meest voorkomende vorm van schade, zo'n 80% aan een smartphone, is glasschade. Wij kunnen dit makkelijk voor u verhelpen. Dus heeft u een barst in uw scherm, kom gewoon even langs in de winkel. Ook krijgen wij veel klanten in de winkel die de accu van hun telefoon laten vervangen.

Is je telefoon nog prima, maar je merkt dat je hem steeds vaker moet opladen? Dan is het misschien verstandig om alleen even de accu te vervangen. Voor €39,- heb je al een nieuwe accu en kun je weer zorgeloos bellen én opladen. Ook kunnen wij u helpen met een goede screenprotector die we voor ieder model ter plekke kunnen printen.

Laagdrempelig & persoonlijk
In het brede aanbod is ook een ruim assortiment seniorentelefoons, zowel gebruiksvriendelijke smartphones als vaste telefoons. "Heeft u een vraag over een van onze producten, dan beantwoorden wij die uiteraard graag."

Ritel is al bijna 25 jaar dé onafhankelijke telecomaanbieder van Nederland. Met inmiddels 22 winkels in Nederland groeit Ritel gestaag. De landelijk opererende keten komt van oorsprong uit Goes en heeft vooral vestigingen in Zuid-West Nederland waar zij marktleider is. Naast Spijkenisse zijn er ook vestigingen in Oud-Beijerland, Naaldwijk, Pijnacker en Delft. Een team van experts die alle ins en outs van telecomproducten weten staan voor u klaar met het beste onafhankelijke advies zodat u het product krijgt wat het beste bij u past.

U bent van harte welkom in de winkel, de koffie staat voor u klaar!

Ritel Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 53
0181-620791

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant