Afbeelding
Lezers schrijven

Ingezonden brief: Poep aan mijn schoen

Actueel 1.553 keer gelezen

Voor ons huis is de stoep, dan een stukje gras en vervolgens de parkeerplaatsen. Vrijdagochtend wordt mijn kleindochter met de auto gebracht. Ze rent over het gras naar mij toe. "Goedemorgen Oma", een knuffel en trekt haar jas en schoenen uit.

Een uurtje later moet ik haar naar school brengen. Dus jassen en schoenen aan. "Oma", klinkt haar kreet van ontzetting, "ik heb poep aan mijn schoen!" Als ik ga kijken, blijkt de schoen, haar hand, de vloer en de grote deurmat onder de poep te zitten. De eerste actie is gericht op de schoen, schoongeboend in de tuin. Zij is ondertussen haar handen grondig aan het wassen en ik vervolgens ook. Dan gauw naar school, de rest komt straks wel. Gelukkig, nog net op tijd in de klas!

Ik ga naar huis en ga met sop en borstel de poep te lijf. Wat een smerig karweitje! Dank u wel hondenbezitter. U geniet van uw hond, maar wij helemaal niet! Het zou ontzettend fijn zijn als u zich ook, net als vele andere hondenbezitters, aan de opruimplicht zou houden. Scheelt een hoop ergernis, stank en gedoe voor anderen.

Naam en adres zijn bij de redactie bekend.

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met 'naam en adres bij redactie bekend'. Plaatsing in deze kolommen geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de redactie en hoeft dus niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant