Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Handballers Helius stunten tegen Hellas 3

Actueel 614 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handballers van Helius hebben De Fazant op stelten gezet door het Haagse Hellas 3 met liefst 31-17 (16-10) terug te wijzen. Wordt dit de ommekeer nu de Hellevoeters in de tweede divisie D, weliswaar op doelsaldo, boven de fatale streep zijn gekomen?

'We hebben top gespeeld', kon coach John Geul zijn geluk niet op. 'We hebben de laatste drie wedstrijden tegen niet de minste ploegen goed gespeeld, maar redden het net niet. Tegen Hellas, dat gewoon compleet was, hebben we volle bak aangevallen. De ene na de andere mooie aanval rolde op het doel en dat werd ook uitbetaald. We hebben vanaf de eerste minuut een hoog tempo aangehouden en zijn zo van hen weggelopen. De aanmoedigingen van het talrijke publiek waren een goede steun voor de ploeg. We hopen de opgaande lijn in de laatste wedstrijden door te trekken en ons daarmee de tweede divisie veilig te stellen.' De doelverdedigers Laurens en Martijn Luyendijk stonden menig Haags succes in de weg. Bas van den Heuvel schoot zeven keer raak. Helius speelt zaterdagavond in De Bron in Weert tegen Rapiditas.

Helius: Laurens Luyendijk (50. Martijn Luyendijk); Yorick Geul (3 keer), Bas van den Heuvel (7 keer), Tijmen Bestebreurtje (5 keer), Daan Struik (2 keer), Nick Hovenkamp (3 keer), Tom Hovenkamp (3 keer). Jeremy Bekker (1 keer), Taco van der Kooi (5 keer), Rijnoud Bestebreurtje (1 keer), Nick Mathijs (1 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant