Toast op het nieuwe jaar 2019 in 't Dijckhuis.
Toast op het nieuwe jaar 2019 in 't Dijckhuis.

Nieuwjaarsfeest in Vierpolders

Algemeen 271 keer gelezen

Het is een mooie jarenlange traditie om op één van de eerste vrijdagen van het jaar samen met alle dorpsbewoners te toasten op het nieuwe jaar 2019. Vandaar dat iedereen vrijdagavond 11 januari meer dan welkom is voor het nieuwjaarsfeest en dorpsbal in 't Dijckhuis.

Vanaf 20.30 uur ben je van harte welkom in 't Dijckhuis te Vierpolders om gezellig het nieuwe jaar in te luiden, met elkaar wat na te kletsen over de belevenissen van de afgelopen dagen en de goede voornemens voor het nieuwe jaar. Of gewoon voor de verrassende sfeer met gratis oliebollen en ddarnaast een lekker hapje en een drankje. Vanaf 21.00 uur zal DJ Ferry Koestering, de zingende DJ, je verder feestelijk door de avond heen begeleiden en zorgen voor de juiste muziek en desgewenst de danssfeer.
Ook de vrijwilligers van het Repair-Café luiden het nieuwe jaar in. Ze proberen aan het begin van de avond graag dat ene kapotte apparaat dat je al een tijdje onder het stof hebt staan voor je te maken. Neem deze dus gerust mee! De avond wordt georganiseerd door Stichting 't Dijckhuis Vierpolders, de Dorpsraad Vierpolders en de Stichting Sportweek Vierpolders.
Kijk voor meer info op https://dijckhuis.nl/activiteiten/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant