Vrijwilligerswerk doe je met je hart
Vrijwilligerswerk doe je met je hart

Maatje voor een Maatje gezocht

Actueel 863 keer gelezen

Hellevoetsluis - Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, een zinvolle vrijetijdsbesteding in een brede welzijnsorganisatie of uitbreiding van sociale contacten. Dan is dit het moment om verder te lezen.

Het Maatjesproject van Stichting PUSH heeft dringend behoefte aan bewoners van Hellevoetsluis die als maatje willen helpen. Je zal als maatje verschillende activiteiten ondernemen zoals: een kopje koffie/thee doen binnen/buitenshuis, gesprekspartner zijn, winkelen, wandelen, fietsen, zwemmen of naar de bioscoop gaan.

Voor aanmelding en verder informatie kan je bellen naar telefoonnummer: 06-43142098 matchmaker Maatjesproject en/of mailen naar CVH@stichting-PUSH.nl. Leuk om te vermelden, tijdens de Dag van de Vrijwilliger op donderdag 6 december van 14.00- 18.00 uur ontvangen de eerste 10 aanmeldingen een paar winterhandschoenen! Deze feestelijke dag vindt plaats in het Cultuurhuis de Nieuwe Veste Hellevoetsluis.

De balie van het Centrum Vrijwilligerswerk is in het Cultuurhuis Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan. Open op dinsdag t/m vrijdag van 14.00-16.00 uur en dinsdag- en woensdagochtend van 10.00-12.00 uur. Telefoon tijdens balietijden: 0181 390607 . Kijk ook op www.fijnjetezien.nl bij Hellevoetsluis en vrijwilligerswerk om je eigen bericht te plaatsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant