Afbeelding
Foto: pixabay

Het is snertweer; ga lekker winterwandelen!

Actueel 286 keer gelezen

Wandel zaterdag 8 december mee door een winters Voornes Duin. Wat valt er nu nog te ontdekken als de natuur in winterrust is? De wandeling wordt afgesloten met lekkere warme snert!

Meld je wel vooraf aan via www.natuurmonumenten.nl/voorne/agenda. Een deel van de natuur is in winterslaap. Maar de deelnemers gaan juist op zoek naar planten en dieren die nog volop actief zijn in Voornes Duin. Wat doen zij om de donkere en koude periode te overleven? Ontdek het tijdens deze wandeling door het afwisselende duinlandschap van Voornes Duin. Er wordt niet te veel stilgestaan, want het is tenslotte december. De warme snert als afsluiting van de wandeling komt daarom als geroepen. Het gezelschap vertrekt om 10 uur vanaf de parkeerplaats Waterbos, Duinen 7 in Rockanje. Ongeveer drie uur later, inclusief het snert eten, is de excursie ten einde.

Als je mee wilt met deze excursie is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via de website van Natuurmonumenten, www.natuurmonumenten.nl/voorne/agenda.Meer activiteiten?Kijk op www.natuurmonumenten.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant