Alzheimer verandert persoonlijkheden
Alzheimer verandert persoonlijkheden Foto: Leo Blok

'Het draait om mensen nietwaar' in Alzheimer Café

Actueel 406 keer gelezen

Op maandagavond 3 december is er een optreden van het liedjescabaretgezelschap 'Het draait om mensen nietwaar' .

De programma's voor de groep worden geschreven door Marien van den Berg, die na zijn opleiding tot verpleegkundige jarenlang heeft gewerkt in het verpleeghuis met mensen met dementie.

In de voorstelling "Kind, dat heb ik mijn hele leven al gedaan" wisselen muziek, korte verhalen en gedichten elkaar af. Soms hilarisch, maar ook gevoelig en confronterend. Het is het verhaal van een moeder, hoogbejaard en met toenemende geheugenproblemen. Het Alzheimer Café is vanaf 19:00 uur geopend. Aanvang programma 19.30 uur.

Hart van Hellevoet
U vindt het Alzheimer Café in de zaal van Hart van Hellevoet aan De Eik 68. Toegang en deelname is gratis.

Het Alzheimer Café Hellevoetsluis wordt gehouden op iedere eerste maandagavond van de maand. Het is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met een (beginnende) dementie, hun partners, familieleden en andere belangstellenden. Het is mogelijk om gehaald en gebracht te worden.

U kunt op vrijdag 30 november een plaats in de bus reserveren bij Janneke Postma of Judith Verhoeven SBO, 0181-322273 bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. In de bus kunnen rollators vervoerd worden, echter geen rolstoelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant