Afbeelding

Help mee, vervul een kerstwens van een kind!

Actueel 359 keer gelezen

Help mee om de kerstwens van kinderen te vervullen. De feestdagen zijn voor de meeste mensen fijn en gezellig, een tijd om samen te zijn en samen te vieren. Maar voor sommige ouders/verzorgers zijn deze dagen een extra uitdaging. Ze hebben moeite om rond te komen en een extraatje voor de kinderen zit er dan vaak niet in. Juist tijdens de feestdagen wil de Voedselbank een lichtje laten schijnen voor deze kinderen.

Ook u kunt een steentje bijdragen door een donatie te doen. Op Facebook (Wensdag voedselbank Hellevoetsluis) is er in aanloop naar de Wensdag een doneeractie. Zo zorgt u ervoor dat één van de ruim 150 kinderen een kerstcadeautje krijgt.

Wensdag
Het streven is een bedrag van 2.500 euro op te halen om een lach te toveren op de gezichten van de kinderen. Doneren kunt u via de website van de voedselbank of u kunt uw gift storten op NL35RABO 01251.88.110 t.n.v. Stichting Voedselbank Hellevoetsluis onder vermelding van Wensdag. Heeft u nog vragen of wilt u op een andere manier helpen stuur dan een e-mail naar karendegroot@outlook.com of bel 06 53487245.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant