Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Handbalsters Helius in opmars

Actueel 775 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben het Haagse Hercules 5 in De Fazant met een 15-8 (7-5) overwinning de eerste nederlaag bezorgd. De Hellevoetsen bezetten in de derde klasse Z (ZW-ZH) de vierde plaats.

'We speelden in de eerste helft te afwachtend, waren kennelijk nog zoekende. Verdedigend stak het goed in elkaar, maar aanvallend kwam het er niet uit.' De geblesseerde Pryanka Donohue-Pape, die als coach op de bank de doorgewinterde Feyenoord supporter Frank van Leeuwen verving, zette het team voor de tweede helft weer op scherp. 'Ik heb gezegd meer initiatief te tonen, het geloof in eigen kunnen te hebben. Hercules kwam er aanvallend niet meer aan te pas, terwijl wij onze puntjes wel meenamen.' Bij Helius onderscheidde doelvrouw Eva van Leeuwen zich met een aantal knappe reddingen. Annemiek van der Kooij was een weekendjeweg.nl. Zij werd vervangen door de goed spelende A-juniore Esmée Louwerens. Helius speelt zondag in de Vreeloohal in De Lier tegen ODIS 2.

Helius: Eva van Leeuwen; Sanne Ausema, Danielle van der Meijden-Spoor (4 keer), Petra Brink (5 keer), Inge van Melick (1 keer), Mila Went (2 keer), Esmée Louwerens (1 keer). Lotte Nap (2 keer), Inge van der Graaf, Esther Brink.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant