Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

FC Vlotbrug wint topkraker tegen WFB

Actueel 538 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft de topper in de vierde klasse H tegen WFB op het Sportpark de Kooistee met 4-2 (2-2) gewonnen. De Hellevoeters hebben de marge met de club uit Ouddorp uitgebreid tot zeven punten. Flakkee moet op plaats drie liefst negen punten goed maken.

'Het was een wedstrijd van een hoog niveau', sprak trainer Tom Larssen met trots over zijn manschappen. 'We dachten het in de eerste tien minuten voetballend te kunnen oplossen, maar WFB zat er strak op en kwam ook nog met 0-1 voor. De ploeg heeft het vervolgens met veel druk naar voren goed opgepakt, waardoor WFB steeds meer moeite had om de gaten dicht te lopen. Na een prachtig doelpunt van Clint van de Veerdonk kwamen we uit een stilstaand moment vanaf de zijkant toch weer met 1-2 achter. En dat terwijl ik er nog zo op had gehamerd geen vrije trappen in het 25-metergebied te veroorzaken.' De FC bleef echter de bovenliggende partij. Danny Browne zorgde voor een 2-2 ruststand. 'We hebben in de tweede helft met verzorgd voetbal gedomineerd, maar het bleef te lang 3-2 waardoor WFB, dat moeite had om ons bij te benen, met pompen of verzuipen probeerde de gelijkmaker te forceren. Al met al hebben we niets weggegeven.' Clint van de Veerdonk en Shenomar Pers bezorgden hun ploeg een dik verdiende 4-2 overwinning. 'We zitten nu wel met wat pijntjes, dus zal de fysio deze week aan de bak moeten.' FC Vlotbrug speelt zaterdag in Nieuwe Tonge tegen NTVV.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Lars Stuifzand (52. Rhafotsky Godoy), Noël Bravenboer, Mitchel de Zeeuw, Mo Baydar; Oussama Nhari (17. Bart Bergwerf), Siméon Seghers, Jordy Braber, Danny Browne; Clint van de Veerdonk (81. Shenomar Pers), Gijs Vermeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant