Afbeelding
Foto: Evelien Holleman
Ondernemer in Beeld

Nieuw in Hellevoetsluis: Fysio Friso

Actueel 864 keer gelezen

Bij Fysio Friso staat de cliënt altijd centraal

Op zaterdag 3 november wordt de nieuwe fysiotherapie praktijk van Silvia Friso officieel geopend door Janet Hazeveld. "Zij was de eerste cliënt van mijn praktijk in Brielle en is nu ook de eerste klant van mijn nieuwe praktijk."

Open dag
"Hierna houden we een open dag van 10.00 tot 13.00 uur. Waarbij iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen."

Bewegen van de mens
"Ik heb altijd interesse gehad in gezondheidszorg en het bewegen van de mens", vertelt Silvia Friso. "Het was voor mij al snel duidelijk dat fysiotherapie het vak is wat ik wilde gaan uitoefenen. In '85 ben ik afgestudeerd en ben inmiddels al 30 jaar werkzaam als fysiotherapeut. "Ik ben nog lang niet van plan te stoppen. Ik vind mijn werk nog veel te leuk."

Ik ben eerst in dienst gegaan bij andere fysiotherapiepraktijken en in 2014 besloot ik een eigen praktijk te beginnen in Brielle." Al snel kwam fysiotherapeut Ramona Nieuwenhuizen er bij omdat het te druk werd.

Kleinschalige praktijk
"Ik merk dat mensen een kleinschalige praktijk waarderen. En omdat ik regelmatig cliënten uit Hellevoetsluis krijg was het een logische stap om uit te breiden met een vergelijkbare vestiging. Mede omdat Silvia zelf in Hellevoetsluis woont was de keuze voor een tweede praktijk in haar eigen woonplaats snel gemaakt. De praktijk in Hellevoetsluis heeft twee behandelkamers en ook een volledig ingerichte oefenzaal. Fysio Friso is centraal gelegen nabij winkelcentrum de Struytse Hoeck.

"Ik ga zelf tussen Hellevoetsluis en Brielle heen en weer pendelen. Op dinsdag en vrijdag werk ik in Brielle en op maandag en donderdag ben ik in de vestiging in Hellevoetsluis."

Specialisaties
Silvia: "Ik ben afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en heb in de loop der jaren een aantal specialisaties behaald. Zo geef ik manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, ademhalings – en ontspanningstherapie. Ik help cliënten met chronische pijnklachten, neurorevalidatie, ik geef looptraining bij 'etalagebenen'. En u kunt in de praktijk ook terecht voor een fysiofitheidscan."

Vergoeding zorgverzekeraars
"Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Wij raden altijd aan zelf even na te gaan hoeveel behandelingen door uw zorgverzekering vergoed worden. Als u niet aanvullend verzekerd bent gelden de tarieven zoals vermeld staat op onze website."

Online intake
Silvia: "Aanmelden kan nu ook via onze beveiligde website. Nieuw is de online intake en de online vragenlijsten die cliënten van te voren via e-mail toegestuurd kunnen krijgen. Het voordeel van het online invullen van de vragenlijsten is dat dit niet meer ten koste gaat van de behandeltijd van de cliënt. Dat is een handige nieuwe ontwikkeling waardoor we steeds effectiever kunnen gaan werken."

Afspraak maken
De praktijk is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30- 17.30 uur. Behandeling gaat volgens afspraak. Ook behandeling aan huis behoort tot de mogelijkheden.
 

Kijk voor meer informatie op http://fysio-friso.nl/

Fysio Friso
Muiderslotpad 4
3223 DG Hellevoetsluis
0181-779757
www.fysio-friso.nl

Fysio Friso
Ommeloop 450
3232 SX Brielle

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant