Afbeelding
Foto: Theo van Kralingen

Hellevoet Athletics sluit af met nederlaag

Actueel 467 keer gelezen

Hellevoetsluis- De honkballers van Hellevoet Athletics hebben een turbulent seizoen afgesloten met een 8-11 nederlaag tegen Wassenaar 2 en zijn daarmee in de derde klasse C geëindigd op de laatste plaats.

'We hebben het team weer compleet gemaakt met A-junioren', verklaarde coach Maikel Born blij te zijn dat het duel tegen Wassenaar niet weer moest worden afgeblazen. 'We hebben met dit mix-team een goede wedstrijd gespeeld. Hendrik Monte heeft vijf inningen goed gegooid, maar moest zich vanwege werkzaamheden laten vervangen. Wassenaar was daar blij om, want zij kregen geen vat op hem. We bleven ook met René Koelink op de heuvel gelijk op gaan, maar je zag dat het bij Eldrick Ricao ontbrak aan wedstrijdritme en dat heeft ons in de laatste inning opgebroken. Wij konden de marge van drie punten in de laatste inning aan slag niet meer goedmaken.' Maikel Born gaat met de mensen evalueren hoe het in 2019 verder zal gaan. 'We gaan eerst kijken wat we aan spelers overhouden en wat er eventueel bijkomt om een team voor 2019 te formeren.'

Line-up HA: Shannon Fraay (7), Gilbert Veraart (9), Jelle Beek (5), Eldrick Ricao (8), Dylan Tsang (2), Ramil Francisca (3), Roan Proost (4), René Koelink (DH), Montiano Blom (6), Hendrik Monte (1, 6e inning René Koelink, 9e inning Eldrick Ricao).

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant