De afsluiting van de Oostdijk, Dijkweg en Boterkarn doet veel stof opwaaien
De afsluiting van de Oostdijk, Dijkweg en Boterkarn doet veel stof opwaaien Foto: Wil van Balen
Ingezonden brief

Lezers schrijven: Sluipverkeer in Hellevoetsluis

Actueel 3.144 keer gelezen

Ik erger me regelmatig mateloos aan de "bestuurderen" van de gemeente Hellevoetsluis en nu weer over het afsluiten van bovengenoemde wegen vanwege "sluipverkeer".

Als je daaromtrent bij de gemeente informeert krijg je bericht terug, dat uit metingen is gebleken dat deze wegen als snelle route wordt gebruikt tussen de aanliggende wijken, het zogenaamde sluipverkeer, slecht voor de verkeersveiligheid en het geeft veel overlast voor de bewoners.

Ik vraag me dan in gemoede af of er vroeger ook wel eens metingen zijn gedaan en dan bedoel ik vóór de Mandelalaan werd aangelegd. De maatregel komt trouwens wel heel erg snel nadat de firma Moree gestopt is!

Kan me dan ook niet aan de gedachte onttrekken dat het vroeger op genoemde wegen vele malen drukker was en kan dit dan ook niet anders vinden dan weer "gesjoemel" van de gemeente. Er zullen vast invloedrijke personen aan deze wegen wonen!

Een ander "sjoemelstuk" is de Rijksstraatweg en het gerommel daaraan door de gemeente - is na de laatste renovatie een race- en herriebaan en er in verkeersveiligheid alleen maar op achteruit gegaan. Mede door "sluipverkeer" van de Kanaalweg en nu ook van Oostdijk en Dijkweg.
P. Hak

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Indien gewenst, wordt de brief in de krant ondertekend met 'naam en adres bij redactie bekend'. Plaatsing in deze kolommen geschiedt buiten verantwoordelijkheid van de redactie en hoeft dus niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant