Afbeelding
Foto: Evelien Holleman
Uw Lokale Ondernemer

Zuiderwijk Administratiekantoor

Actueel 509 keer gelezen

Onafhankelijk, glashelder en eerlijk financieel advies

Hellevoetsluis - Zuiderwijk Administratiekantoor typeert zich door de persoonlijke zorg voor de ondernemer "niemand is bij ons een nummer". Aad Zuiderwijk verzorgt alles wat met  financiële administratie en belastingen te maken heeft voor kleine ondernemers op Voorne Putten en omstreken. 

"Ik heb alles in huis om mijn cliënten te helpen. Hierbij maak ik gebruik van een groot netwerk dat ik kan inschakelen mocht dat nodig zijn. Denk daarbij  aan een accountant, belastingadviseur of een notaris", legt Aad uit. Soms hebben bedrijven achterstanden die bijgewerkt moeten worden. "Het klinkt misschien raar, maar dat vind ik leuke klussen." Aad bijt zich er graag in vast en zorgt ervoor dat alles van het eerste tot op het laatste cijfer klopt. Ook werkt hij zo nu en dan als belastingconsulent voor  particulieren. "Mijn cliënten zijn vooral kleine ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren:  van pedicure tot hovenier. Omdat ik zelf uit de agrarische sector kom, heb ik veel 'feeling' met deze groep klanten. Bovendien ben ik zelf graag met groen bezig; als ik even niets te doen heb,  ben ik in de tuin of in mijn volkstuin te vinden."

Wat maakt dit vak voor jou zo interessant?
"Op de lagere school kreeg ik van mijn juf al snel te horen dat ik boekhouder moest worden. En ik ben inderdaad altijd graag met cijfertjes bezig geweest, dat is wat ik graag doe en nog steeds ontzettend leuk vind. Maar met alleen liefde voor cijfertjes kom je er niet in dit vak. Een gezonde dosis mensenkennis en levenservaring is net zo belangrijk", gaat Aad verder. Iedere ondernemer krijgt te maken met administratieve verplichtingen. Denk daarbij aan het voeren van een correcte administratie, het maken van jaarrekeningen, de inkomstenbelasting, loonbelasting of omzetbelasting invullen. Dat zijn niet de leukste klusjes voor de meeste ondernemers. Een goede financiële administratie is  echter wel nodig om een gezond bedrijf te kunnen leiden. Financiële informatie is belangrijk om goed zicht te houden op het wel en wee van uw bedrijf. Door vroegtijdig  liquiditeitsproblemen te signaleren, kunt u op tijd actie ondernemen. Ook de belastingaangifte zorgt voor veel vragen en onzekerheden. Mede door de vele wetswijzigingen kunt u dit beter uitbesteden aan een erkend belastingadviseur. Het is zijn vak om deze wijzigingen bij te houden.

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs
Zuiderwijk Administratiekantoor neemt  u deze zorgen en beslommeringen graag uit handen. Er wordt  met verschillende pakketten zoals Exact, Unit4 en AFAS gewerkt. Werkt u zelf met een ander administratie-software pakket dan is dat uiteraard geen probleem. Wilt u weten wat Zuiderwijk Administratiekantoor voor u kan doen dan kunt u contact opnemen met Aad Zuiderwijk.

Zuiderwijk Administratiekantoor
Clausstraat 82
3223 XZ Hellevoetsluis
06-12 333 683

info@zuiderwijkadministratiekantoor.nl
http://www.Zuiderwijkadministratiekantoor.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant