Poppy moet nog leren spelen
Poppy moet nog leren spelen Foto: dierenbescherming

Verlegen Poppy wil graag kroelen en op schoot

Actueel 612 keer gelezen

Poppy is een zwart-witte gesteriliseerde poes van ongeveer 1 jaar oud. Deze dame is gevonden en moest direct gesteriliseerd worden omdat zij een baarmoederontsteking bleek te hebben.

Inmiddels is zij volledig hersteld en zijn de vrijwilligers van de dierenopvang haar nu beter aan het leren kennen. Poppy is een verlegen poesje maar ontzettend lief en vrolijk wanneer zij je kent. Ze komt dan graag met je kroelen en soms eventjes op schoot liggen.

Wereldvreemd
Poppy lijkt een beetje wereldvreemd te zijn. Speelgoed lijkt zij niet te kennen, mogelijk omdat zij dit nooit van haar baasje heeft gekregen, maar dit kan natuurlijk alsnog gaan komen. Ook een krabpaal leek zij voor het eerst te zien. Dit is best triest voor een poesje dat nog zo jong is, maar de vrijwilligers hebben er alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt met haar. En dat ze in een goed huis haar draai zal vinden.

Meer informatie volgt nog maar ben je toch al nieuwsgierig geworden stuur dan een e-mail met wat informatie over jezelf naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl

Dierenopvangcentrum Spijkenisse
Markenburgweg 1
3202 LH Spijkenisse
088-3437137
[www.dierenbescherming.nl]www.dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant