Jasper heeft een baasje met humor en ervaring nodig
Jasper heeft een baasje met humor en ervaring nodig Foto: Margreet van Swieten

Boef Jasper geen katje voor beginners

Actueel 399 keer gelezen

Jasper is een wit-cyperse gecastreerde kater van ongeveer 2 jaar oud. Deze lolbroek is gevonden en zijn baasje lijkt hem niet te missen. Het is aan zijn uitdrukking al te zien wat hij van plan is.....rottigheid uithalen.

Sommige katten vervelen zich erg snel en wanneer hier niet op de juiste manier mee omgegaan wordt beginnen de "problemen" zoals vechten met handen en voeten of plantjes uitgraven, verstoppertje spelen zodat het baasje zich een ongeluk schrikt.

Gelukkig is dit in goede banen te leiden door middel van voerpuzzels, speelgoed, speelhengels en krabpalen waar hij zijn energie in kwijt kan maar ook door hem vrijheid te geven! Wel is het belangrijk dat zijn nieuwe baasje begrijpt waarom hij zich zo gedraagt en niet meteen verwacht dat Jasper wil knuffelen.

"Jasper is ook echt heel grappig en laat ons iedere keer weer lachen. Zodra hij zijn energie een beetje kwijt is vindt hij het toch wel erg fijn om lekker bij je te liggen. Wij zoeken voor deze boef een baasje met veel humor en ervaring met katten aangezien Jasper GEEN beginnerskat is. Hij wil ook graag naar buiten dus een tuin is een vereiste. Kleine kinderen beschouwt hij als wezentjes waar hij op mag jagen en dat vinden wij geen goed idee."

Denk jij Jasper te kunnen bieden wat hij nodig heeft of wil je meer weten over spelagressie neem dan contact met ons op of kom langs! Meer info via www.dierenbescherming.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant