Afbeelding

Doe mee aan de Duckrace op zaterdag 18 augustus tijdens de Vestingdagen!

Actueel 686 keer gelezen

Kom tijdens de Vestingdagen naar de Duckrace en maak kans op mooie prijzen, waaronder een Bio-circuit jaarabonnement van Warren's sportinstituut Hellevoetsluis en een Playstation Slim 4.

Doe mee met de DUCKRACE van Lions Club Haringvliet en Kiwanis Brielle Tijdens de Vestingdagen op 18 augustus 2018 laten wij het water in de haven van Hellevoetsluis geel kleuren door een enorme berg badeendjes. De opbrengt van de race komt ten goede aan het Zeldzame Ziekten Fonds (www.zzf.nl) .

Hoe gaan we het doen? Om mee te doen met de Duckrace gaat u naar de site (www.duckracehellevoetsluis.nl). Hier kunt u op de eend klikken en met IDeal uw inschrijving betalen. Bij het bestellen van uw eendje van €5,- ontvangt u een uniek nummer (het eendje blijft eigendom van de organisatie). Bedrijven kunnen een speciale Business duck bestellen (€ 125).

Op 18 augustus worden de eendjes en Business ducks omstreeks 15.00 uur te water gelaten nabij het Droogdok in de Vesting van Hellevoetsluis. De eendjes worden –onder luide toejuichingen van de 'adoptieouders' en supporters aan de wal- met enorme brandspuiten richting de finish geblazen. Zwemt jouw eendje als een van de eersten over de finish, dan maak je kans op mooie prijzen. De notaris zal toezien op de juiste procedure en de volgorde van de eendjes (zie de spelregels).

Ziek zijn doe je niet in je EENDJE!

Onverhoopt staat in het artikel op de voorpagina van Groot Hellevoet de verkeerde datum vermeld. Kijk ook in het online artikel: Het is bijna zover...de 40e editie Vestingdagen voor het complete actuele programmaoverzicht met alle data en tijden van de activiteiten tijdens de Vestingdagen 2018.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant