Afbeelding

Wat te doen bij pech door regen

Algemeen 386 keer gelezen

Ja hoor, dat heb jij weer! De regen valt met bakken uit de lucht en jij staat met pech met je auto langs de kant. En omdat je naast een redelijk drukke weg staat moet je nog uitstappen ook want het is niet veilig om in je auto te blijven zitten. Je auto heeft de laatste tijd al vaker kuren gehad, maar dit slaat echt alles. Hoe los je dit nu zo snel en goed mogelijk op? Kan je niet meer rijden met je auto dan kun je contact opnemen met een bergingsbedrijf . Zij staan voor je klaar om met spoed je auto weg te slepen of dit nu naar een garage is, naar huis of naar een autosloperij.

Een autosloperij is een prima keuze
Is je auto echt helemaal af kies dan voor een autosloperij in Zuid-Holland. Het is niet dat je je auto dan zomaar dump, maar je verkoopt je auto aan een gerenommeerde autosloperij bij jou in de buurt. Op basis van je kenteken wordt een kentekencheck uitgevoerd en met behulp van eventueel recente foto's kan bekeken worden wat je huidige auto waard is. Zij komen de auto eventueel gratis bij je huis ophalen en je ontvangt meteen je geld. Of het nu om een beschadigde auto gaat, een bedrijfsauto of zelfs een brommobiel, de autosloperij heeft interesse in je voertuig en heeft er nog graag geld voor over omdat er altijd onderdelen zijn die hergebruikt kunnen worden.

Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, verkoop je eerst je oude auto
Ook als je auto nog wel rijdt, maar je toch gewoon toe bent aan een nieuwe auto kun je bij de autosloperij terecht. De keuze voor de autosloperij is ook dan heel goed voor je portemonnee en ook nog eens een duurzame keuze. Je oude, vervuilende auto wordt van de weg  gehaald en op duurzame wijze verwerkt. Het bedrijf bekijkt de huidige waarde van je auto en je ontvangt meteen een mooi bedrag.  Ook ontvang je bij de verkoop meteen een vrijwaringsbewijs waardoor je geen wegenbelasting meer betaalt en je eenvoudig je verzekering kunt opzeggen. Nu kun je op zoek gaan naar een nieuwe betrouwbare auto, waardoor de kans wel heel klein wordt dat jij bij de volgende regenbui weer per pech langs de kant van de weg staat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant