Afbeelding

Hockeyers HC Voorne erkennen meerdere in DSHC

Actueel 242 keer gelezen

De hockeyers hebben het seizoen tegen DSHC afgesloten met een 1-6 (1-3) nederlaag. De Hellevoeters zijn geëindigd op de negende plaats in de tweede klasse B.

DSHC had vooraf aan het duel met de HC, gelet op de rechtstreekse topper tussen Schiedam en Kromhouters, ook nog kampioen worden. 'DSHC was twee minuten voor tijd nog kampioen, want bij Schiedam en Kromhouters was de stand 3-3. Kromhouters liet de kans liggen om via een strafcorner kampioen te worden, maar zij misten, waarop Schiedam na een snelle spelhervatting in de tegenaanval wel de 4-3 scoorde en zij dus kampioen zijn geworden', verklaarde HC-manager Martin Felling de spanning in de top van de tweede klasse B. De mannen van coach Gidius Lankhof probeerden nog wel tegenstand te bieden, maar DSHC was gewoon een maatje te groot voor de Hellevoeters. Toch joeg de HC de Delftenaren nog even de schrik om het lijf toen Rick Kroes de openingstreffer scoorde.

De bezoekers bogen de achterstand snel om in een 1-3 voorsprong en liep in deel twee uit naar 1-6. 'DSHC heeft een kampioenswaardige ploeg dat verzorgd hockey speelde', aldus Martin Felling. Jimmy Keemink vertrekt wellicht naar Schiedam. Bij de ambitieuze Schiedammers zal de Hellevoeter waarschijnlijk moeten concurreren met ex-spelers van Pollux, die eveneens kiezen voor Schiedam. Maarten Troost speelde vanwege studie/werk/blessures zijn laatste wedstrijd. Martin Felling zat zijn allerlaatste wedstrijd uit als manager.

HC Voorne; Arie Akbari; Stan Levels, Robbert Felling, Mark Noordzij, Maarten Troost; Dyon van den Berg, Jimmy Keemink, Rick Kroes, Lucas Waardenberg; Ritchie Keemink, Dejan Willems. Glenn Rosenquist, Tim Schlink, Stijn Verburg, Ian van den Dool en Kevin van Rossem kwamen ook in actie.

Foto's: Theo van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant