Afbeelding

Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel kiest het ruime sop

Actueel 857 keer gelezen

Hellevoetsluis - De gezellige vrijgezellen van de Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel voeren afgelopen zondag de haven van Hellevoetsluis uit voor een drie uur durende zeilmiddag.

Een beetje wiebelig en gespannen begonnen zij aan hun tocht over het Haringvliet, maar al snel zat de stemming er goed in "We hebben een supermiddag gehad bij schippers Simone en Jan op de Linquenda II" vertelt organisator Tineke Kap.

Zo'n 30 mannen en vrouwen hadden zich opgegeven om op een ongedwongen manier kennis met elkaar te maken. "We hadden goed zeilweer, er stond aardig wat wind en aan het einde van de middag brak de zon door. Er is veel gekletst en uit volle borst gezongen en het was vooral erg gezellig. Iedereen heeft weer nieuwe mensen leren kennen en daar gaat het om.

Ook een keer naar een Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel? De eerstvolgende wordt, in plaats van in De Waag, op 6 juli in Barbiertje gehouden; de Vrijgezellige Vrijdagavond Borrel gaat vreemd! En niet te vergeten het thema is disco, dus zet het alvast in je agenda!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant