Jacqueline Groenewegen:
Jacqueline Groenewegen: "Ik wil met dit team een nieuwe richting op." Foto: Wil van Balen

Nieuwe eigenaar Jumbo Jachthoorn

Actueel 6.838 keer gelezen

Sinds 9 april van dit jaar is Jacqueline Groenewegen de nieuwe eigenaresse van Jumbo aan de Jachthoorn. Ze is een ondernemer in hart en nieren en al meer dan 28 jaar werkzaam in de supermarktbranche.

Jacqueline begon bij C1000 supermarkten, is 20 jaar de ondernemer geweest van eerst C1000 en de laatste vijf jaar van de Jumbo vestiging in Rotterdam aan de Rijnhaven.

Overname
De vestiging Jumbo Jachthoorn was, na de overname van C1000, in handen van Jumbo zelf en is één jaar door Ernst Venderbos aangestuurd. Toen de mogelijkheid zich voordeed om zich in Hellevoetsluis als franchiser te vestigen was de beslissing door Jacqueline snel gemaakt. Een jaar geleden werd de geheel verbouwde Jumbo opgeleverd en nu is het tijd om de potentie van deze locatie waar te maken volgens de nieuwe eigenaar.

"Ik ben zelf vaak op de locatie aan de Jachthoorn geweest toen het nog C1000 was en later ook toen het een Jumbo vestiging is geworden. En nu begin ik op deze mooie locatie", geeft zij aan. "Het is een prettig gebied in Hellevoetsluis om in te werken; in een relatief jonge wijk met veel tweeverdieners."

Nieuwe koers
Jacqueline heeft een aantal nieuwe ideeën voor de winkel en is dan ook begonnen met een nieuwe koers te varen. "Ik wil met dit team een nieuwe richting op. Het is een jong team dat wat meer sturing nodig heeft en er zullen de nodige veranderingen worden doorgevoerd.

In de buurt
"Ik kom uit de buurt. Ik ben zelf een geboren en getogen Briellenaar. Ik ben opgegroeid tussen de aardappels, uien en spruiten. Ik hielp mijn vader altijd op het land, weet van aanpakken en dat verwacht ik ook van mijn team", vertelt Jacqueline. "Ik heb mijn eigen hoofd caissière en plaatsvervanger van locatie Rijnhaven meegenomen. Vanuit deze basis kan ik gaan werken met mensen die weten hoe ik denk en wat de normen en waarden zijn waarvoor wij van Jumbo Groenewegen voor staan."

Gewijzigde openingstijden
Een van de eerste verandering zijn de openingstijden: Jumbo Jachthoorn is tegenwoordig van maandag tot zaterdag van 8.00 uur tot 21.00 uur geopend en op zondag van 8.00 uur tot 20.00 uur. De werkwijze van het Pick Up Point zal verbeteren zodat u meer gemak zult ondervinden als u uw boodschappen komt ophalen. En zo zijn er meer punten van verbetering die de komende tijd onder het nieuwe bewind zullen gaan plaatsvinden.

"De basis moet goed zijn zodat onze klanten optimaal winkel genot ondervinden en de keuze hebben uit een ruim assortiment. Jumbo doet er alles aan om klanten voor 100% tevreden te stellen. En dat doen zij met de unieke zeven zekerheden. Daarom is winkelen bij Jumbo euro's goedkoper; je betaalt de laagste prijs. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijg je als dank het product gratis! U krijgt bij Jumbo Groenewegen service met 'n glimlach en u kunt terecht voor a uw boodschappen. Vers is ook écht vers! En wij zorgen ervoor dat u vlot en makkelijk kunt winkelen. Bent u niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug. Kortom uw wensen staan bij Jumbo supermarkten centraal.

Jumbo Groenwegen
Jachthoorn 9
0181- 391060

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant