Afbeelding
Vacature

Redacteur Print & Online

Actueel 422 keer gelezen

Kom jij ons team versterken? Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij voor onze nieuwsbladen en nieuwssites op Voorne op zoek naar een creatieve en ondernemende redacteur print & online die de regio van binnen en van buiten kent!

Wat ga je voor ons doen?
Je verzorgt content voor onze nieuwsbladen Groot Hellevoet, Briels Nieuwsland en Weekblad Westvoorne en de online kanalen groothellevoet.nl, brielsnieuwsland.nl en weekbladwestvoorne.nl, inclusief de bijbehorende social media kanalen. Je creëert, samen met onze groep redacteuren en fotografen, onderscheidende en spraakmakende verhalen voor zowel de papieren edities als voor de websites. En dit ga je niet alleen door middel van interessante teksten en sprankelende foto's doen, maar ook met video's. Je bent mede verantwoordelijk voor de bereikdoelstellingen van de eerder genoemde kanalen en je coördineert de werkzaamheden van de freelancers.

Met wie ga je samenwerken?
Daarnaast is een goede samenwerking met onze media adviseurs een belangrijk onderdeel van jouw functie. Zij adviseren onze klanten en hierbij zijn advertorials en klantinterviews niet meer weg te denken. Samen met onze media adviseurs en in opdracht van klanten creëer je op maat geschreven content waarmee onze klanten hun doelen kunnen bereiken. Wij werken in een informele en enthousiaste werkomgeving vanuit ons kantoor in Hellevoetsluis.

Wie zoeken wij?
Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij HBO werk- en denkniveau met een journalistieke achtergrond. Je hebt ervaring in het succesvol maken en houden van online en offline kanalen. Je bent een teamplayer met een dosis lef en een communicatief sterke netwerker. Bovendien ben je creatief in het denken in oplossingen. En je bent commercieel ingesteld. Het halen van deadlines en het werken onder tijdsdruk is voor jou geen probleem. En last but not least : je hebt zeker geen negen tot vijf mentaliteit en je zit natuurlijk bovenop het laatste lokale nieuws.

Wij bieden hiermee een mooie kans om een bijdrage te leveren aan onze organisatie die volop in ontwikkeling is. Je hebt een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je ontvangt een marktconform salaris, een laptop, een mobiele telefoon en je werkt met moderne software (Pubble).

Kortom, wil jij werken bij onze snelgroeiende organisatie met 20 wekelijkse nieuwsbladen, 25 nieuwssites, een online drukwerkplatform en een online marketing tak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom wij je moeten leren kennen. Solliciteren kan bij Frank van der Sman via frank@telstar-uitgeverij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant