Afbeelding

Bookchallenge april 2018

Evenement 709 keer gelezen

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta daagt je uit om deel te nemen aan de Bookchallenge 2018!

Het kan lastig zijn om te beginnen aan een boek van een nog onbekende schrijver of een niet alledaags genre of onderwerp. Vaak grijp je toch weer terug naar wat al bekend is. Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta brengt daar verandering in met de Bookchallenge. De Bibliotheek daagt je elke maand uit om een boek te lezen uit een genre wat je misschien niet zo snel zelf zou kiezen.

De Bookchallenge voor april is bekend: Luister eens een boek, in plaats van het te lezen.

In de vestigingen van de BZHD vind je een selectie luisterboeken om je zoektocht te vergemakkelijken, maar je kunt ook de app van de Luisterbieb downloaden en naar boeken luisteren. Deze gratis app is zowel beschikbaar voor leden als niet-leden van de bibliotheek.

Op de Facebookpagina "Bookchallenge 2018" van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan er gediscussieerd worden over de boeken en kunnen er nog nieuwe leesideeën worden opgedaan.

Meedoen aan de Bookchallenge is gratis en verplicht tot niets. Een maand geen tijd/zin? Dan sla je toch gewoon een keer over? Wil je op de hoogte blijven van alles rondom de Bookchallenge 2018, "like" dan de Facebookpagina en lees mee!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Bookchallenge 2018 | Iedere eerste dag van de maand een nieuwe leesuitdaging | Meedoen is gratis en verplicht tot niets!

Tot ziens in de bibliotheek!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant