Afbeelding

Mamacafé met thema Media Ukkie Dagen

Evenement 537 keer gelezen

Hellevoetsluis – Woensdag 11 april organiseert Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta in samenwerking met Centrum voor Jeugd en Gezin het tweede Mamacafé in Cultuurhuis Nieuwe Veste. Hoe kun je als ouder je kind niet alleen op het gebied van voeding en beweging, maar ook op het gebied van media een goede start meegeven?

Iedere tweede woensdagochtend van de maand is het Mamacafé open in de Bibliotheek in Cultuurhuis Nieuwe Veste. Elke maand wordt er een ander thema behandeld en deze maand haakt het Mamacafé in op de Media Ukkie dagen: "De allerkleinsten weten hun weg in de digitale wereld razendsnel te vinden. Dreumesen, peuters en kleuters swipen zo naar hun favoriete filmpjes en apps. Maar, mediavaardig maakt nog niet mediawijs. Dit jaar staat de campagne in het teken van mediawijsheid van jonge kinderen. Want, hoe doe je dat, je kinderen mediawijs gedrag aanleren? En wat kun je jouw dreumes, peuter en kleuter nu al leren over het omgaan met media?" De Media Ukkie Dagen vinden in plaats op 6 t/m 13 april.

Kom gezellig met je baby of peuter langs, er is een groot speelkleed met uitdagend speelgoed. Het thema zal worden ingeleid door een deskundige. Tevens zal de jeugd verpleegkundige van het Centrum voor Jeugd en gezin ook aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. Aanmelden van te voren is niet verplicht maar mag wel.

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom het Mamacafé, wordt dan lid van onze Facebook Community via www.Facebook.com/bibliotheekzhd. Vragen kun je ook via de facebookpagina stellen!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta | Hellevoetsluis | Cultuurhuis Nieuwe Veste | Iedere tweede woensdagochtend van de maand van 10.00 – 12.00 uur | Meedoen is gratis en verplicht tot niets

Tot ziens in de bibliotheek!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant