Afbeelding

10 jaar gazonmaaiers in Rockanje

Evenement 754 keer gelezen

Dit jaar organiseren de Plattelands Jongeren Voorne voor het 10e jaar op rij de NK Gazonmaaierracen. In 2009 waren de gazonmaaiers voor het eerst te gast in Rockanje, voorafgaand aan het traditionele Tentfeest van de Plattelands Jongeren, dat al ruim 20 jaar wordt georganiseerd. Om een dag vullend programma te maken, is in 2010 de 'BoerenBrommerCross' bedacht, voor de lokale jeugd die zich ook graag op de baan waagden.

Zo werd er ieder jaar iets bij de NK Gazonmaaierracen bedacht en gaven de Plattelands Jongeren het evenement de naam VoorneCross. Voor het derde jaar is de cross niet voor het tentfeest op zaterdag, maar op zondag. Zaterdag zullen vanaf 21.00 Skoften Sloopservice, de Zware Jongens en DJ Peer komen optreden tijdens het Tentfeest. Zondag zal om 12.00 de cross beginnen met de BoerenBrommerCross, met dit jaar als thema 'Romeinse Tijd'. Naast gazonmaaiers en brommers, kunt u komen luisteren naar live muziek, kijken naar trialbike-demonstraties, en nog veel meer. Ook voor de jongste bezoekers is er genoeg te beleven. Het tentfeest zal zaterdag 12 mei plaatsvinden, de minimumleeftijd hiervoor is 16 jaar, de entreeprijs is €10,- voor niet-leden en €5,- voor leden. 13 mei zal de VoorneCross plaatsvinden, dit evenement is voor alle leeftijden en de entreeprijs bedraagt €5,- per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Tot ziens op 12&13 mei aan de Natersedijk in Rockanje. Voor meer informatie kunt u kijken op www.pjvoorne.nl of Facebook

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant