t Capproen niet opgewassen tegen ongeslagen koploper

Actueel 657 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen heeft een eervolle 12-24 (5-12) nederlaag geleden tegen de ongeslagen kampioen in de vierde klasse G, Blauw Wit.

'We hebben een goede pot korfbal gespeeld en kwamen zelfs drie keer op voorsprong', complimenteerde coach Roy Vermaat zijn spelers/sters. 'We misten bij 3-3 twee grote kansen, waarna zij uitliepen naar 3-11. Ik heb tegen de spelers gezegd alle schroom van zich af te gooien en met vol risico de aanval te zoeken. Dat pakte goed uit met een 5-12 score bij rust.

De tweede helft ging gelijk op, maar je kon ook zien dat Blauw Wit twee maatjes te groot is voor deze afdeling. Zij zijn terecht kampioen geworden. Wij kregen de complimenten. Ik heb in de laatste tien minuten alle wissels laten spelen. Ik heb alleen Dianne Kuiper laten staan. Deze wedstrijd was ook een goede voorbereiding op het veldseizoen.'

't Capproen: Sanne Hoogendoorn (1 keer, 50. Lotte Stolk), Color van der Perk (1 keer, 50. Amber Schoordijk 1 keer), Freek Sjouw (1 keer, 50. Justin de Ruijter), Mark Kuiper (50. Stan Noordzij); Dianne Kuiper (7 keer), Dafne Poldervaart (50. Anouk Verheij), Glenn Nieuwpoort (1 keer, 50. Kevin Kremer), Jeroen Hoogendoorn (50. Rolf Heinrichs).

Foto's: Theo van Kralingen