Afbeelding

Hockeysters HC Voorne laten zich verrassen door Spijkenisse

Actueel 1.054 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne zijn kennelijk niet goed uit de winter gekomen, want zij verloren de derby tegen Spijkenisse aan de eigen Boerseweg met 1-3 (1-0). 

'Spijkenisse heeft geprobeerd om ons vanaf het begin van de wedstrijd lam te leggen', wees coach Pieter de Ridder op het kiene spel van de Nissewaarders. Toch nam de HC na tien minuten spelen door een treffer van Marjolein Mens met 1-0 de leiding.

'We gingen met een lekker gevoel de kleedkamer in, begonnen de tweede helft goed met kansen op 2-0 en 3-0. Zoals altijd valt dan de goal aan de andere kant. Spijkenisse maakte twee keer handig gebruik van onnauwkeurige passes van onze kant. We hebben daarna geprobeerd om de 2-2 te forceren, maar bij 1-3 was de wedstrijd gespeeld. De spanning voor de wedstrijd was voelbaar. We waren gelijkwaardig, maar Spijkenisse was slagvaardig. We gaan nog steeds voor de tweede plaats.' HC Voorne speelt aanstaande zondag op Walcheren tegen de club met die naam.

HC Voorne: Eveline Breur; Joyce Homburg, Annelies van der Jagt, Marloes Ravenschlag, Emma Westerhof; Floor van Heukelen, Karlijn Westerhof, Brittney Hoogerwaard; Jaimy Hoogerwaard, Joleyne de Bruijne, May-Brit Bijl. Marjolein Mens, Merel Geilvoet, Emma Unger en Meike kwamen ook in actie.

Foto's: Theo van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant