Afbeelding

Club van Honderd Nieuwenhoorn doneert coachjassen

Actueel 777 keer gelezen


De Club van Honderd van de voetbalvereniging Nieuwenhoorn heeft budget vrijgemaakt om een bijdrage te leveren aan de jeugdafdeling van de club. Om er zo voor te zorgen dat de staf binnen de jeugdafdeling er uniform en warm bijloopt.

Dit initiatief van de Club van Honderd is mede bedoeld om weer aansluiting te vinden bij de jeugdafdeling en de vrijwilligers binnen deze afdeling. Het is van groot belang dat zij groeit, om in de toekomst nog veel meer bij te kunnen dragen. Gezien er de laatste jaren niet veel aansluiting meer was met deze afdeling, is dit een eerste stap om de Club van Honderd weer onder de aandacht te brengen.

Toen de Club van Honderd het verzoek op de ALV hoorde van een jeugdtrainer om de staf te voorzien van coachjassen, wilde zij graag een steentje bijdragen. Met als gevolg dat de trainers en begeleiders nu in een warme jas training geven aan al die jongens en meisjes die bij Nieuwenhoorn voetballen.

De coachjassen zijn door Het Vervolg op Einstein bedrukt met het logo van Nieuwenhoorn, het logo van de Club van Honderd en op de rug de tekst Jeugdafdeling v.v. Nieuwenhoorn.



 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant