Capproen haalt eerste overwinning binnen

Actueel 810 keer gelezen

't Capproen heeft afgelopen zaterdag de staartwedstrijd tegen Volharding/Emergo met een 11-10 (4-5) overwinning afgesloten. De korfbalclub uit Hellevoetsluis is daarmee opgeklommen naar de vierde plaats in de vierde klasse G.

'Het was heel spannend, zwaar bevochten ook, maar we hebben de overwinning over de streep getrokken', sprak de opgeluchte coach Roy Vermaat. 'Het ging de hele wedstrijd gelijk op, maar we kwamen tien minuten na rust met 5-8 achter. Met het inbrengen van de wissels (Dafne Poldervaart en Michael Hartensveld, DR) begon het te lopen, zijn we blijven doorknokken. We kwamen terug tot 8-8 en bogen vervolgens de 8-9 achterstand binnen acht minuten tijd middels twee strafworpen (Glenn Nieuwpoort, DR) om in een 11-9 overwinning.

Na de winterstop krijgen we tegen Blauw Wit weer een vuurdoop.'
't Capproen: Tessa van der Kelle, Dianne Kuiper (3 keer), Jeroen Hoogendoorn (40. Michael Hartensveld), Nick Stolk; Freek Sjouw (1 keer), Glenn Nieuwpoort (5 keer), Color van der Perk (45. Dafne Poldervaart 1 keer), Sanne Hoogendoorn (1 keer).

Foto's: Theo van Kralingen