Gezelligheid en een mooie sfeer tijdens Gouden Generatie Event
Gezelligheid en een mooie sfeer tijdens Gouden Generatie Event Foto: Wil van Balen

Ouderen genieten tijdens Gouden Generatie Event

Actueel 808 keer gelezen

Afgelopen zondag 17 december waren ruim 80 senioren, ' de Gouden Generatie',  uitgenodigd door Just Fresh om te genieten van een geheel verzorgde avond met een diner en muziek van Ger Vos.

Ouderen zijn een kwetsbare groep in onze samenleving. Veel ouderen zijn eenzaam en juist de feestmaand december kan dan extra moeilijk zijn. Ouderen die in aanmerking kwamen om aan te schuiven zijn via Careyn uitgenodigd om gezellig mee te eten, samen te zijn en vooral te genieten. De hele zaal was prachtigversierd in een gezellige kerstsfeer.

Just Fresh, het nieuwe bedrijf van Briellenaar Joop Bijleveldt voor kant-en klare maaltijden en belegde broodjes, is initiatiefnemer van het event en verzorgde voor deze kwetsbare groep het smakelijke en gezellige diner in partycenter Ri-Jo. "We hebben deze mensen verwelkomd met een drankje, vervolgens kregen zij een voorafje, hoofdgerecht en nog een overheerlijk dessert toe", vertelt Joop.

De ouderen genoten zichtbaar en zongen tussen de gangen door uit volle borst mee met de Nederlandstalige kerstliederen en echte Rotterdamse liedjes van Japie Valkhoff zoals "Toen wij van Rotterdam vertrokken" gezongen door zanger en entertainer Ger Vos.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant