Afbeelding

Hellevoetsluis roept oprukkend SVS een halt toe

Actueel 693 keer gelezen

Hellevoetsluis heeft de opmars van het debuterende SVS een halt toegeroepen door de promovendus met een 2-0 (1-0) nederlaag met lege handen terug te sturen naar Capelle aan den IJssel.

'SVS heeft alleen verloren van Sparta, de ploeg doet het goed, maar wij waren de betere ploeg, hebben weinig weg gegeven en hebben terecht gewonnen', verklaarde trainer Edwin de Koning de overwinning van de koploper in de tweede klasse D. 'Het is zaak dat we blijven winnen, want ook Sparta blijft winnen en ligt op de loer. Ik heb genoten van de eerste helft, speelden een beweeglijk goed positiespelletje. Wij hebben de tegenstander alleen te lang in leven gelaten. We zullen in de afwerking zakelijker moeten worden. Als we dat met z'n allen voor elkaar krijgen zijn we nauwelijks te kloppen.'

Öner Sang A Jong speelde tegen SVS zijn laatste wedstrijd van het jaar. De verdediger, die een uitstekende wedstrijd speelde, zal in het Erasmus MC in Rotterdam een zware hersenoperatie moeten ondergaan. Dave Mierop en Ken Luyendijk scoorden voor Hellevoetsluis. Patrick Struik heeft zijn basisplaats in het team van Edwin de Koning heroverd. Hellevoetsluis speelt aanstaande zaterdag op verplaatsing de topper tegen Strijen. Hellevoetsluis speelde met rouwbanden vanwege het overlijden van oud-grensrechter Piet Kievit.

Hellevoetsluis: Sander van Rijn; Vincent Mast, Jeffrey de Koning, Öner Sang A Jong (89. Thijs van den Heuvel), Onur Furuncu; Sander van Pelt, Patrick Struik, Frenk van Gelderen; Ken Luyendijk, Dave Mierop, Serkan Yavuziygitoglu (87. Roeland de Bruijne).

Foto's: Theo van Kralingen


 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant