Rommelmarkt tijdens burendag bij de Pluvierhof
Rommelmarkt tijdens burendag bij de Pluvierhof

Burendag 2017 was weer een topdag voor alle vrijwilligers

Actueel 434 keer gelezen

Burendag 2017 werd in Hellevoetsluis vooral nuttig besteed. Velen staken de handen uit de mouwen en leverden een bijdrage voor een mooiere en schonere wijk.

Bij dit jaarlijks terugkerende evenement hebben buren samen een leuke dag met een buurtfeest, een barbecue of door samen te werken aan een project. Op zo'n dag leer je je buren beter kennen.Zo werd er onder meer bij de Pluvierhof een rommelmarkt georganiseerd waarbij bezoekers konden neuzen tussen de uitgestalde spulletjes.

Bij verpleeghuis de Grootenhoeck staken vrijwilligers de handen uit de mouwen om al rottende appels en peren die uit de bomen waren gevallen in de boomgaard op te rapen. Ook werden hier de bankjes schoongemaakt zodat bezoekers voorlopig weer lekker buiten kunnen zitten en genieten van de tuin.

In de wijk Vlotbrug De Put waren twee grote containers geplaatst waar buurtbewoners hun grof vuil in kwijt konden. Veel mensen gebruikten deze gelegenheid om eens flink te ruimen en overbodige spullen in de containers te dumpen. Opgeruimd staat netjes

De buurtbewoners die bij Buurtkamer Ons Midden hebben veel werk verzet en hard gewerkt aan de nieuwe vlindertuin.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant