De komende weken zullen alle films verkocht worden
De komende weken zullen alle films verkocht worden

Videotheek Crooswijk stopt met verhuur!

Actueel 2.904 keer gelezen

Videotheek Crooswijk stopt per 1 augustus met het verhuren van films. Na deze datum wordt de gehele collectie van 27.000 films op dvd, blu-ray en 3D verkocht.

in 1983 werden de deuren van Videotheek Crooswijk geopend op winkelcentrum De Struytse Hoeck, welke in de opvolgende jaren is uitgegroeid tot DE videotheek van Nederland.

Door de gigantische collectie (niets werd weggedaan) en de grote film- en klantkennis van de eigenaren Pleun, Willy en zoon Michiel ging de reputatie door het gehele land. Klanten werden door collega videotheken naar Hellevoetsluis gestuurd voor die ene klassieker die zij zelf niet hadden staan. Deze status hebben zij kunnen behouden tot het allerlaatste moment. Waar de een na de andere videotheek de laatste jaren hun deuren gedwongen moesten sluiten, bleef Videotheek Crooswijk goed doorlopen. Nu na 34 jaar dagelijks gewerkt te hebben gaat Willy genieten van haar pensioen en Michiel gaat zich meer richten op zijn nieuw gestarte bedrijf: Escape Room The Cube welke ook al een groot succes blijkt te zijn.

De komende weken zullen alle films verkocht worden.

Kijk voor de openingstijden op www.crooswijk.nl, bel 0181-320340 of kom gezellig langs!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant