Woensdag 2 augustus – Schilder je Selfie
Woensdag 2 augustus – Schilder je Selfie

Summerschool in het Cultuurhuis

Actueel 208 keer gelezen

Deze zomer kunnen kinderen vanaf 6 jaar terecht in Cultuurhuis Nieuwe Veste voor de Summerschool! Elke woensdagmorgen en vrijdagmorgen (van 9:30 uur en 12:00 uur) kunnen kinderen meedoen met een interessante workshop, creatieve les of sportief programma.

Koekjes bakken, vloggen, film kijken, een workshop straatfotografie en nog veel meer! Er is voor iedereen wat te doen. Trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op en maak er met elkaar een gezellige ochtend van!

Informatie en aanmelden: www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek.

Vrijdag 28 juli - Workshop Toneel
Op vrijdag 28 juli krijg je les van theaterdocente Margareth van Rooijen. Toneelspelend, zingend en dansend gaan we op muziek een magische, wonderbaarlijke gebeurtenis verbeelden met goden en godinnen die de lente, zomer, herfst en winter hebben laten ontstaan.

Als we gerepeteerd hebben laten we een publiek met veel kijk- en luisterplezier genieten van dit mooie verhaal Demeter en Persephone. Misschien is dit wel jouw opstapje naar een mooie toneelcarrière!!

Woensdag 2 augustus – Schilder je Selfie
Op woensdag 2 augustus gaan we in de Summerschool aan de slag onder leiding van beeldend kunstenaar Cris Vaudo. We gaan kijken naar beroemde zelfportretten van o.a Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh en Pablo Picasso.

Daarna gaan we zelf aan de slag, neem een spiegel mee of een foto van jezelf. Aan het einde van de ochtend hebben we een expositie van alle selfie's! -We werken met acrylverf, dit is in water verdunbare verf maar deze kan wel vlekken op kleding geven, het is verstandig om oude kleding aan te trekken. Je schildert op een echt schilderdoek.

De Summerschool in Cultuurhuis Nieuwe Veste, Opzoomerlaan 106 in Hellevoetsluis wordt mogelijk gemaakt door:

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Theater Twee Hondjes, Stichting Push, Muziekschool Voorne, 't Kunsthuisje en Ipse de Bruggen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant