Afbeelding

Shell station aan de Sprong beste van Nederland

Actueel 2.707 keer gelezen

Sinds april 2008 nemen de Nederlandse Shell stations deel aan "Mensen Maken het Verschil". Dit is een internationaal programma ("People Make the Difference Real") waarmee Shell de operatie, service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt wil tillen. Shell heeft zich tot doel gesteld om de beste brandstofretailer van de wereld te zijn. Aan de verkiezing doen alle 220 dealerstations van Nederland mee.

Het doel van dit programma is het verhogen van de service en de gastvrijheid. Om de tankstations te beoordelen wordt gekeken naar verschillende aspecten: netheid op het terrein en in de shop, schone pompen en toiletten, afhandelingssnelheid bij de balie, beschikbaarheid van producten, promoties en klantvriendelijkheid.

Het Shell station Kievit aan de Sprong in Hellevoetsluis scoorde enorm goede cijfers op alle punten dus het kon natuurlijk niet uitblijven: vandaag zijn ze verkozen tot het beste Shell station van heel Nederland van het eerste kwartaal van 2017. Zij mogen zich een Gouden Shell Station noemen; een geweldige en verdiende eer. Jella Raaijmakers  is apetrots op haar medewerkers. Riley de Waard laat dan ook met een grote glimlach de oorkonde zien

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant