Kees, Thijs en Edward Koene
Kees, Thijs en Edward Koene
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Meubelstoffeerderij Koene

Actueel 3.144 keer gelezen

Hellevoetsluis - Waarom zou u uw favoriete comfortabele stoel weg doen als hij ook een tweede kans gegeven kan worden door Meubelstoffeerderij Koene?

Meubelstoffeerderij Koene is een gerenommeerd familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in reparatie, restauratie en renovatie van moderne en klassieke meubels. Voor zowel particulieren als bedrijven is de meubelstoffeerderij sinds jaar en dag een vertrouwd adres.

Thijs Koene begon zijn loopbaan in een meubelfabriek toen deze failliet ging begon hij voor zichzelf. Eerst vanuit huis en later vanuit een kleine loods. Toen hij daar ook uitgegroeid was, vestigde hij zich met een winkel en werkplaats in het pand aan de Moriaanseweg- West 22.

Passie voor het vak
Zijn beide zoons Kees en Edward hebben de passie voor het vak van meubelstoffeerder van hun vader geërfd. Als kind gingen ze vaak uit school gelijk naar de zaak om hun vader te helpen. En dat is nu eigenlijk andersom. Kees en Edward houden de zaak dagelijks draaiende. En vader Thijs, die officieel al twaalf jaar met pensioen is, is iedere dag in de zaak te vinden om zijn zoons te helpen. "Sommige klanten komen al 30 jaar bij ons. Het is natuurlijk niet zo dat zij elk jaar op de stoep staan met hun meubels, maar voor sommige klanten bekleden wij hun meubels na jaren voor de tweede keer", geeft Kees aan. Daarbij gaat het niet alleen om reguliere bankstellen en stoelen. Juist bijzondere pronkstukken voor in huis zijn een extra uitdaging voor de mannen.

Oog voor detail
Oog voor detail is belangrijk in dit vak en dat zien klanten terug in het resultaat. Meubels die bij Koene worden aangeboden ondergaan een ware metamorfose. Sommige stoelen, banken of fauteuils zijn tot op de draad versleten. Met een frisse nieuwe stof erop die tot in detail passend wordt gemaakt is uw meubelstuk weer als nieuw.

Het gebruik van de juiste materialen is de basis voor een goede reparatie, restauratie of renovatie. In de winkel heeft u keuze uit verschillende stoffen voor uw meubels zoals alcantara, leder, skay en vele soorten polyether. Thijs laat met gepaste trots de portfoliomap zien waarin u vele voorbeelden van diverse projecten kunt inzien die zijn afgeleverd door de stoffeerderij.

Caravan, boot & loungeset
"Deze tijd van het jaar richten we ons voornamelijk op het stofferen van kussens en zitelementen voor caravans, campers, boten, tuinsets en ligbedden." Vaak is het bekleden of vervaardigen van kussens voor een caravan, boot of camper maatwerk. "We komen langs om in te meten als klanten geheel nieuwe kussens en zitelementen willen. We krijgen ook veel klanten die zelf aan de slag willen en bij ons stof of schuim kopen", aldus Edward. "Veel mensen bouwen tegenwoordig zelf hun loungeset van steigerhout", vertelt Thijs. "De kussens voor uw loungeset kunnen wij in verschillende kleuren en motieven in waterbestendige stoffen leveren."

Bel of e-mail voor een vrijblijvende offerte. Kijk voor meer informatie en voorbeelden van stoffeerprojecten op de website: http://stoffeerderijkoene.wixsite.com. Koene hanteert een gratis "haal - en breng service" in de regio.

Meubelstoffeerderij Koene
Moriaanseweg West 22
0181-314856
firma.koene@upcmail.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant