Afbeelding

HC Voorne stunt nu weer tegen Ommoord

Actueel 332 keer gelezen

Rotterdam- De hockeyers van HC Voorne hebben ook de laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 4-4 (2-1) gelijkspel tegen vice-kampioen Ommoord.

'Het team heeft gevochten als leeuwen om tot dit mooie resultaat tegen de nummer twee va de tweede klasse B te komen', sprak de scheidende coach Michel Wijnbelt zijn trots uit over het team. Ian van den Dool ontpopte zich als de redder in nood door in de allerlaatste minuut met een tip-in de verdiende gelijkmaker op het scorebord te brengen: 4-4. Coen Weke (2-1), Jimmy Keemink (2-2) en Robbert Felling (3-3) uit een strafbal scoorden de overige Hellevoetse treffers. 'De ploeg heeft weer veerkracht getoond door tot drie keer toe van een achterstand terug te komen. We hebben een geweldige opmars besloten door na de winterstop met vier overwinningen en drie gelijke spelen zeven wedstrijden ongeslagen te blijven. De groei van dit team heeft zich doorgezet. De stabiliteit in dit team te behouden is de taak voor de volgende coach.'

HC Voorne: Arian Akbari; Coen Weke, Robbert Felling, Jeroen van Duijvenbode, Stan Levels; Dyon van den Berg; Stijn Verburg, Lucas Waardenburg; Jimmy Keemink; Joost van Gorssel, Ritchie Keemink. Rick Kroes, Dejan Willems, Tim Schlink, Ian van den Dool en Damian de Koster kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant