Afbeelding

Internationale Yoga Dag bij het gemeentehuis

Actueel 465 keer gelezen

Op woensdag 21 juni om 19.15 uur organiseert Lets Go Yoga haar 6 event van het jaar; dit keer op het grasveld naast het gemeentehuis in Hellevoetsluis. De toegang is gratis op deze Internationale Yoga Dag. De donaties van dit jaar gaan naar Stichting Anders Spelen. SAS heeft als doel kinderen (weer) meer buiten te laten spelen. Spelen is leren, ontwikkelen, gezond en dus heel essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Door het spelen leert een kind zichzelf en de wereld om zich heen kennen. Wanneer kinderen spelen, vervelen ze zich niet. Hierdoor zijn ze minder snel geneigd om iets te vernielen. Vooral voor tieners moet er voldoende te doen zijn. Zij hoeven dan niet op zoek te gaan naar andere locaties om te voetballen of rond te hangen. Hierdoor neemt de overlast af.


Voor deze unieke locatie hebben wij voldoende beschikbaarheid om te genieten van een Flow Yoga sessie ( toegankelijk voor iedereen) onder leiding van Dineke van Winden (Sadhana Yoga Hellevoetsluis).
Het Barbiertje heeft aangeboden alle deelnemers na afloop te trakteren op een heerlijk kopje thee. Wil je mee doen? Meld je snel aan door een email te sturen naar info@letsgosport.nl. Er zijn geen matten beschikbaar voor dit evenement dus deze graag zelf meenemen. Iedereen is van harte welkom op woensdagavond 21 juni vanaf 19:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant