De politie is op zoek naar bovenstaande vrouw.
De politie is op zoek naar bovenstaande vrouw.

Tweetal overvalt vrouw met baby in flatwoning

Actueel 1.323 keer gelezen

Hellevoetsluis - In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 juli 2016, even voor middernacht, wordt er bij een 21-jarige vrouw in een flatwoning aan de Parnassialaan in Hellevoetsluis op de voordeur geklopt. 

Het slachtoffer ziet een onbekende vrouw voor de deur staan die naar de vriend van de bewoonster vraagt. Als ze de deur opent, wordt ze direct beetgepakt door de vrouw en dan blijkt er ook een man voor de deur te staan die de ook de woning binnengaat. Het tweetal sleurt het slachtoffer naar een slaapkamer. Daar worden haar benen en handen vastgemaakt. Ze smeekt de daders om haar baby die in een andere kamer ligt te slapen, niets aan te doen. De daders vragen om geld. Ze verwijst hen naar een potje met daarin wat kleingeld maar daar nemen de daders geen genoegen mee. Ze zetten hun eis kracht bij door het slachtoffer te slaan. Ze halen het complete huis over hoop. Na bijna een kwartier vertrekken de daders. Het slachtoffer weet zich los te maken en hulp in te schakelen. De baby blijkt door alle tumult te zijn heen geslapen. De daders hebben een paar honderd euro buitgemaakt. 

Het onderzoek is al enige tijd bezig. De recherche denkt te weten wie de mannelijke verdachte is, maar wil graag achter de identiteit van de vrouw komen.  Herken jij degene op onderstaande video? Laat het de politie weten via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant