De zwarte Dodge wordt weggesleept
De zwarte Dodge wordt weggesleept

Vluchtauto dodelijke schietpartij gevonden

Actueel 2.398 keer gelezen

De politie heeft de vermoedelijke vluchtauto van de dodelijke schietpartij aan de Branding in Hellevoetsluis aangetroffen. De auto stond geparkeerd op het Pieter Postplein in Hellevoetsluis.

Op  Tweede Kerstdag, maandag 26 december, even voor 18.00 uur werden twee mannen neerschoten op de Branding in Hellevoetsluis. Het eerste slachtoffer, een 29-jarige man uit Hellevoetsluis, overleed dezelfde avond nog aan zijn verwondingen. Het tweede slachtoffer, een 22-jarige Rotterdammer, stierf later die nacht in het ziekenhuis. De mannen waren op visite in een woning aan de Branding. De politie startte meteen een groot onderzoek.

Zwarte Dodge Ram
Getuigen zagen vlak na de schietpartij een zwarte Dodge Ram wegrijden. Deze auto werd donderdagmiddag 29 december op het Pieter Postplein in Hellevoetsluis aangetroffen. De auto is door de politie weggetakeld en zal op sporen worden onderzocht.

Zoektocht
Ondertussen wordt de zoektocht voortgezet naar drie mannen die in ieder geval betrokken zijn geweest bij het schietincident. Daarbij worden alle mogelijke verblijfplaatsen van het drietal meegenomen. Daarnaast roept de politie getuigen nogmaals op zich te melden, alle informatie is welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant