Jump '80 na zege op FFF winterkampioen

Actueel 686 keer gelezen

Hellevoetsluis- De basketballers van Jump '80 hebben de eerste helft van het seizoen in De Fazant met een klinkende 109-46 overwinning afgesloten tegen middenmoter Flax Field Fighters.

De Hellevoeters gaan de winterstop in als de winterkampioen van de tweede klasse A met een voorsprong van 2 punten op BV Baros 2. 'We zijn in het eerste kwart fel van start gegaan met goed basketbal en veel treffers van Mark van der Lugt waarmee we meteen een groot gat sloegen', verklaarde coach Léon Albregts de basis van de uiteindelijk forse overwinning boven de 100 punten. 'De tegenstander is nooit meer in de wedstrijd geweest. Defensief stond het goed met veel steals van Jorn Dries en Dominique Wandel. Daarmee werd hun aanval geneutraliseerd.' Mark van der Lugt was met 33 punten de grote man bij Jump '80. De formatie van coach Léon Albregts hervat de competitie op 17 januari tegen Waterdragers.
Jump '80: Jorn Dries (12 pnt.), Dominique Wandel (15 pnt.), Killian Weijers (3 pnt.), Yorick van der Klei (8 pnt.), Mark van der Lugt (33 pnt.), Olaf Schreiber (4 pnt.), Marc de Romph (8 pnt.), Stefan de Rijke (6 pnt.), Serge Jazev (6 pnt.), Wouter de Vrijer (5 pnt.), Pieter den Braber (9 pnt.).