Tijdens de workshop microscopie wordt er door een stereomicroscoop gekeken naar fossielen, planten en nog vele andere objecten.
 Tijdens de workshop microscopie wordt er door een stereomicroscoop gekeken naar fossielen, planten en nog vele andere objecten.

Extra workshops in kerstvakantie bij Historyland

Actueel 289 keer gelezen

Hellevoetsluis – Tijdens de kerstvakantie zal Historyland twee extra workshops microscopie organiseren. De workshops vinden normaliter elke woensdagmiddag plaats, tijdens de vakantie ook op dinsdagochtend en vrijdagmiddag.

Sinds oktober organiseert Historyland elke woensdagmiddag workshops voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Het programma is gevarieerd, met wetenschap en geschiedenis als leidraad. Tijdens de workshop microscopie wordt er door een stereomicroscoop gekeken naar fossielen, planten en nog vele andere objecten. Spelenderwijs leren is het credo. Kinderen reageren erg enthousiast op de workshops. Zo is er tijdens de laatste workshop een heuse Historyland krant gemaakt. De kinderen mochten op het themapark op zoek naar verhalen en interviewden medewerkers en eigenaar Arie van den Ban. De krant is gepubliceerd op de website van Historyland. De workshops zijn bedoeld voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Elke workshop biedt plaats aan 15 kinderen en vol = vol. De workshop op dinsdag 4 januari begint om 10.00 uur en woensdag 6 januari en vrijdagmiddag 8 januari om 14.00 uur. Kijk op www.historyland.nl voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant