Afbeelding
NU TE KOOP

Uw eigen geschiedenis zichtbaar gemaakt

Algemeen 548 keer gelezen

Begin december komt er een bijzonder boekje uit over Hellevoetsluis. Natuurlijk heeft onze stad een eigen rol in de vaderlandse geschiedenis en geen onbelangrijke. Maar dit boekje laat u, aan de hand van verhalen en foto's, de geschiedenis zien die u voor een deel zelf meegemaakt hebt.

De bedrijven, de verenigingen, de gebouwen en de markante personen. De verhalen worden geïllustreerd met foto's uit het stadmuseum en uit particuliere collecties. Deze foto's zijn naverteld door Gerda Jansen van de Groot Hellevoet redactie. Sommige foto's zijn echt uniek en het boekje vormt dan ook een prachtig Klaas of Kerst cadeau. Zelden zal er voor de vaste inwoners van Hellevoetsluis een mooiere verrassing uit het cadeaupapier zijn gekomen. Maar ook nieuwe inwoners kunnen op deze manier, zonder droge stof, de geschiedenis van hun eigen stad leren kennen. Het is een cadeau waarmee u voor uren kijkplezier en herkenning weggeeft. Maar u kunt het natuurlijk ook zelf houden…

Het in hardcover uitgevoerde boekje kost € 19,50 en is vanaf 1 december tegen contante betaling af te halen bij:

- Bruna (Struytse Hoeck 310)
- Groot Hellevoet Uitgeverij (Christiaan Huygensweg 9)

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via tel. 0181 316979 -  opdrachten@groothellevoet.nl. Ook verkrijgbaar: Foto's van vroeger uit Goeree-Overflakkee. Interesse? Neem dan contact op via de bovenstaande contactgegevens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant