't Capproen gestuit door Good Luck

Actueel 165 keer gelezen

Hellevoetsluis- 't Capproen is er in De Eendraght niet in geslaagd om de opmars in de derde klasse K voort te zetten. De formatie van Joop Edixhoven verloor het aantrekkelijke duel tegen de club uit Sommelsdijk met 13-17 (6-7).

'We hebben tot aan minuut 52 de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld', verklaarde de coach van 't Capproen. 'We hebben in de laatste acht minuten vier doelpunten van scorende dames tegen gekregen. Diezelfde vrouwen kregen de ballen er voor die tijd niet in, maar zij bleken uit vier kansen nu wel zeer effectief, terwijl wij er qua score niets meer tegenover konden stellen. Dianne, die doorgaans veel scoort uit velddoelpunten, werd flink op de huid gezeten. Ik heb Richard bij 13-13 nog ingebracht, maar hij bracht niet de nodige treffers. Jammer, want er was niets mis met de wedstrijd, was van beide kanten goed met een goede scheidsrechter, maar de uitslag viel even tegen.'

't Capproen: Dennis Zwart (2 keer), Nathan Doodkorte (1 keer), Manon Doodkorte-Wolterman (55. Wendy Letterie-Wolterman), Dianne Kuiper (4 keer); Loraine Krukkert (1 keer), Brittany de Kruif (3 keer), Freek Sjouw (52. Richard van Marion), Danley Edixhoven (2 keer).