Afbeelding

Ibis blijft op de been tegen City Bril

Actueel 415 keer gelezen

Hellevoetsluis- De volleyballers van Ibis hebben de topper in de eerste klasse A tegen City Bril Krimpen 4 in De Morgenstont met een 3-2 (25-21, 16-25, 24-26, 27-25, 15-8) overwinning afgesloten.

'Het was een zeer wisselvallige wedstrijd, maar uiteindelijk hebben we het potje toch uit gehaald', sprak coach Adrie Prins zijn tevredenheid uit. De Hellevoeters begonnen met een 6-0 voorsprong in de eerste set goed aan de wedstrijd, maar de Krimpenaren kwamen toch sterk terug, waarop Ibis vol aan de bak moest om de set binnen te slepen. 'We waren aan elkaar gewaagd, maar in de tweede set waren we slordig in de passing en daar profiteerde City van. De derde set ging ook gelijk op, maar City had telkens de voorsprong, terwijl wij niet in staat bleken de set te doen kantelen. We moesten de vierde set dus winnen. Het was het zelfde verhaal, maar nu waren de rollen omgedraaid, viel het kwartje aan onze kant. We hebben met de snelle 5-0 voorsprong in de vijfde set geen problemen meer gehad. Dit was een mooie afsluiting van het jaar.' Ibis wacht in het nieuwe jaar de topper in Sporthal Kralingen tegen RVC/Libanon '50 2.


Ibis (mannen): Leroy Oversluizen, Ivo Jacobs, Jeroen van den Bos, Ronald Ketelaar, Sjaak Teljeur, Dirk Jan Maller, Mathijs Jongejan, Ralf Jansen.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant