FC Vlotbrug nestelt zich steviger in middenmoot

Sport 357 keer gelezen

Rotterdam- FC Vlotbrug heeft in Rotterdam-Kralingen een belangrijke 1-2 (0-1) overwinning behaald tegen Excelsior. De club uit Hellevoetsluis-Oost bezet de achtste plaats in de brede middenmoot van derde klasse C op slechts acht punten van koploper Kethel Spaland.

'We hebben niet onze beste wedstrijd gespeeld, maar wel de puntjes meegenomen,' stelde Tom Larssen zich tevreden met het resultaat. De hekkensluiter uit Kralingen heeft het de FC knap lastig gemaakt, maar echt veel kansen leverde dat niet op. Halverwege de eerste helft opende Stony van den Berg de score door een slimme pass van Gijs Vermeer af te ronden: 0-1. De thuisclub nam het initiatief, maar ook nu hield de verdediging de poort naar doelman Dennis Bredius hermetisch afgesloten. De tweede helft gaf een zelfde spelbeeld, maar nu had Excelsior met de gelijkmaker meer succes: 1-1. Het spel golfde nu op en neer, maar het was Siméon Seghers die vijf minuten voor tijd zijn ploeg met een striemend schot de overwinning bezorgde: 1-2. 'De jongens zijn goed bezig en als dat ook met minder voetbal wordt uitbetaald is dat alleen maar goed voor het zelfvertrouwen,' aldus trainer Tom Larssen, die liet weten ook volgend seizoen bij FC Vlotbrug te blijven.

FC Vlotbrug: Dennis Bredius; Nick Buijs (65. Wesley Warnaar), Robin Bredius, Bram Scheringa, Mitchell de Zeeuw; Bart Bergwerff, Siméon Seghers, Gijs Vermeer (68. Sjors Allersma); Danny Browne; Clint van de Veerdonk (75. Shenomar Pers), Stony van den Berg.