Afbeelding

Activa hét administratiekantoor voor onze regio

Algemeen 300 keer gelezen

ADVERTENTIE - Activa Administratiekantoor is een in 2001 gevestigde onderneming die zich voornamelijk bezighoudt met financiële dienstverlening aan het MKB en particulieren. Ondanks dat we een jong en energiek bedrijf zijn, hanteren we nog een ouderwetse service.

Omdat een goede bedrijfsvoering van uw onderneming valt of staat met een betrouwbare, volledige financiële administratie, is het van groot belang dat deze uitbesteed wordt aan een kantoor waar u op kunt bouwen. U als ondernemer kunt zich dan zorgeloos concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming.

Activa Administratiekantoor vormt een belangrijke sleutel als klankbord voor vragen en antwoorden met betrekking tot de meest uiteenlopende zaken. Onze adviserende dienstverlening wordt geheel ingericht naar uw wensen. Wij proberen als het ware in de huid van de ondernemer te kruipen en vanuit die visie kunnen wij een waardevolle aanvulling zijn. Wij kunnen u op administratief gebied alles uit handen nemen; dit kan zelfs voor een overeengekomen periode of voor een bepaald project.

Onze diensten
Inrichten, opzetten en verzorgen van financiële administraties; Loonadministraties; Aangiften loon-, btw-, inkomsten- en vennootschapsbelasting; Periodieke rapportages; Bijwerken van achterstanden op korte termijn; Opstellen van jaarrekeningen en publicatiestukken; Communicatie met bankinstellingen, belastingdienst en soortgelijke instanties; Ondersteuning aan andere administratiekantoren; Startersbegeleiding.

Contact en adres
Middeldijk 24a
3235 XD Rockanje
Telefoon: 0181 400 966
Email: info@activa-administratie.nl
Website: activa-administratie.nl

Vanuit richting Rotterdam
Richting Europoort via de A15 tot de afslag Brielle / Hellevoetsluis de N57 op.Vanaf de N57 neemt u de afslag Rockanje. U bent nu op de Zwartedijk; deze volgen tot aan de eerste afslag richting Rockanje, dan rechtsaf en de weg volgen (Middeldijk) tot de eerste weg rechts (Kerkweg) en u ziet ons bedrijfspand (wit vierkant pand) aan uw rechterhand op de hoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant